توصیه متخصصان تغذیه برای وعده های غذایی سالم در طول قرنطینه

به گزارش بالیو، همانطور که ویروس جدید کرونا در گسترش است، احتمال قرنطینه شدن بعضی مناطق آسیب دیده وجود دارد که اصلا خبر خوشایندی نیست. به گفته یک متخصص تغذیه، حتی اگر در خانه قرنطینه شده اید مجبور نیستید سوپ و برنج میل کنید.

توصیه متخصصان تغذیه برای وعده های غذایی سالم در طول قرنطینه

خبرنگاران - یک برنامه دقیق و حرفه ای می تواند به شما و خانواده تان یاری کند تا برای چندین هفته خوب غذا بخورید. این یک برنامه آماده سازی غذا با منابع محدود است.

پیش از قرنطینه مواد غذایی کهنه و قدیمی را دور بریزید و مواد جدید تهیه کنید

به گفته Bonnie Taub متخصص تغذیه، هنگام برنامه ریزی برای شرایط اضطراری، قاعده اصلی این است که برای دو هفته مواد غذایی تهیه و آن را نگهداری کنید. به گفته او مردم نباید مضطرب شوند و هزینه های زیادی را صرف غذاهای بیرون از خانه نمایند.

اولین قدم برای آمادگی در برابر قرنطینه، آنالیز مواد غذایی موجود و خلاص شدن از شر مواد قدیمی است که به آن نیازی نیست. یخچال خود را آنالیز کنید و موادی که تاریخ انقضا آن ها رو به اتمام است را سریعتر مصرف کنید. سپس یک لیست از مواد غذایی تهیه کنید. این لیست باید کامل و شامل مواد پروتئینی مانند ماهی و سبزیجات باشد.

غذاهای تازه را مصرف کنید

پیش از استفاده از غذاهای کنسروی و منجمد، بهتر است ابتدا مواد تازه را بهره ببرید. استفاده از سبزیجات تازه که در این فصل وجود دارند به تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار یاری می نماید. همچنین باید در مصرف موادی مانند پنیر و شیر که پس از باز شدن و در معرض هوا قرار دریافت زودتر خراب می شوند، نیز دقت کرد.

هنگامی که تاریخ انقضا یک ماده رسید ابتدا آن را آنالیز کنید، اگر علائمی از فاسد شدن وجود نداشت احتمالا می توان همچنان از آن استفاده کرد، اما اگر در استفاده از آن تردید دارید، آن را دور بریزید.

از مصرف زیاد نمک و سدیم بپرهیزید و از دیگر ادویه جات برای طعم دادن بهره ببرید

مراقب میزان استفاده از نمک باشید. در بسیاری از مواد غذایی برای ماندگاری بیشتر از نمک استفاده می گردد. به گفته متخصص Zeitlin، نمک بیش از حد می تواند منجر به کاهش آب بدن و در نتیجه خستگی، سردرد، سرگیجه و اضطراب گردد. به همین دلیل بهتر است استفاده از نمک را تا حد امکان کاهش دهید و از سایر ادویه جات مانند پونه کوهی، فلفل، آویشن و ... برای طعم دادن به غذا بهره ببرید.

آب و محلول های الکترولیت را نباید فراموش کنید

نوشیدن آب را هیچگاه نباید فراموش کنید. همچنین به گفته Taub، نوشیدن الکترولیت و نوشیدنی های ورزشی در هنگام بیماری به بهبودی سریعتر بدن یاری می نماید. گرچه بعید است در قرنطینه مسائل آب آشامیدنی ایجاد گردد، اما آماده بودن و نگهداری چند بطری آب برای هر شرایطی بهتر است.

منبع : sciencealert

منبع: چمدان
انتشار: 15 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: balio.ir شناسه مطلب: 985

به "توصیه متخصصان تغذیه برای وعده های غذایی سالم در طول قرنطینه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه متخصصان تغذیه برای وعده های غذایی سالم در طول قرنطینه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید