طرز تهیه بستنی شکلاتی اسکوپی خانگی با بافت خامه ای؛ آسان و سریع

به گزارش بالیو، در فصول گرم سال بستنی یکی از دسر های پر هوادار بین افراد مختلف است و بچه ها و بزرگ ترها و پیر و جوان عاشق آن هستند. بستنی در طعم های مختلفی تهیه می گردد یکی از پرهوادار ترین بستنی ها بستنی شکلاتی است و کمتر کسی پیدا می گردد که به آن علاقه نداشته باشد. درست کردن بستنی در منزل برخلاف تصور عموم بسیار راحت است و به سادگی می توانید انواع بستنی ها را در منزل تهیه کنید. بستنی معمولا به روش های مختلفی آماده می گردد و در این بخش در خبرنگاران بلاگ طرز تهیه بستنی خامه ای شکلاتی را به شما آموزش می دهیم. این بستنی بافت کاملا کرمی و لطیفی داره و بسیار خوش طعم و خوشمزه است.

طرز تهیه بستنی شکلاتی اسکوپی خانگی با بافت خامه ای؛ آسان و سریع
مواد لازم بستنی شکلاتی خانگی:
شکلات تلخ 90 درصدنصف پیمانه
شیر عسلینصف پیمانه
خامه شیرین شده قنادی1 پیمانه
پودر کاکائو1 قاشق غذا خوری
چیپس شکلاتی یا شکلات خرد شده (دلخواه)2 قاشق غذا خوری

برای تهیه بستنی شکلاتی به شکلات تلخ نیاز داریم بهتره این شکلات رو با شکلات های دیگه جایگزین نکنید چون طعم بستنی بیش از حد شیرین میشه استفاده از شکلات تلخ باعث ایجاد تعادل در شیرینی بستنی میشه و طعم تلخی به بستنی نمیده.

1- شکلات تلخ رو با قسمت درشت رنده، رنده کنید و داخل ظرفی بریزین و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار بدین و مدام هم بزنید تا ذوب بشه به این روش ذوب کردن شکلات روش بن ماری میگن و کف ظرفی که شکلات داخلشه نباید با آب در حال جوش تماس داشته باشه و فقط بخار آب باعث ذوب شکلات میشه.

وقتی شکلات کاملا آب شد از روی حرارت بردارین و شیر عسلی رو بهش اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی کاملا مخلوط کنید.

2- و بعد پودر کاکائوی الک شده رو اضافه و کاملا مخلوط کنید تا یک دست بشه.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع بستنی

3- خامه شیرین شده قنادی رو از فریزر خارج کنید تا یخش باز بشه و کمی آب بشه. بعد با دور تند همزن بزنید تا جایی که کاملا فرم بگیره و رد پره های همزن روی خامه بمونه (بهتره قبل از آغاز کار ظرفی که خامه رو داخلش فرم میدین و پره های همزن رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین تا ظرف و پره های همزن کاملا سرد باشن).

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خامه فرم گرفته

4- بعد مخلوط شکلات و شیر عسلی رو به خامه اضافه کنید و با لیسک یا قاشق کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه.

در این مرحله در صورت دلخواه میتونید چیپس شکلاتی یا شکلات خرد شده هم به مواد اضافه و مخلوط کنید.

5- بستنی رو داخل ظرف در دار بریزین و با لیسک کاملا صاف کنید. روی بستنی رو با یک نایلون یا سلفون پوشش بدین طوری که نایلون کاملا به بستنی بچسبه و بستنی با هوا تماس نداشته باشه.

گوشه های ظرف رو هم حتما با دست کیپ کنید بعد در ظرف رو محکم ببندید و بستنی رو داخل فریزر قرار بدین و اجازه بدین یک شب داخل فریزر بمونه تا کاملا یخ بزنه و بعد میتونید از فریزر خارج کنید و با اسکوپ از بستنی بردارین.

و داخل ظرف سرو قرار بدین و با شکلات رنده شده یا سس شکلاتی یا سس کاراملی تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی شکلاتی چوبی (مگنوم)

نکات تهیه بستنی شکلاتی اسکوپی:

  • داخل بستنی به جای استفاده از چیپس شکلاتی میتونید از انواع مغزیجات مثل گردو یا پسته خرد شده بهره ببرید و بعلاوه میتونید بیسکوئیت کیت کت رو با چاقو خرد کنید و داخل بستنی بریزین و یا از هر بیسکوئیت دلخواه دیگه ای بهره ببرید.
  • بجای استفاده از شیر عسلی آماده میتونید نصف پیمانه شیر رو با 3 قاشق غذا خوری عسل مخلوط و بهره ببرید. اما شیر حتما باید پرچرب باشه.
  • هنگام سرو برای تزئین میتونید از برش های میوه مثل توت فرنگی و موز هم بهره ببرید، که طعم عالی و خوبی به بستنی شکلاتی میده.
  • این بستنی تا دو هفته داخل فریزر ماندگاری داره و می تونید اون رو برای بچه ها آماده کنید.
  • این بستنی نیازی به خارج کردن از فریزر و هم زدن ندارد.
  • برای تهیه این بستنی نیازی به استفاده از ثعلب نیست و بدون ثعلب هم بافت اون کاملا کرمی و کشدار است.
  • برای سرو بستنی از نان بستنی هم میتوانید بهره ببرید.

امیدوارم از طرز تهیه بستنی شکلاتی اسکوپی خوشتان امده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله خبرنگاران سری بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 27 آذر 1400 بروزرسانی: 27 آذر 1400 گردآورنده: balio.ir شناسه مطلب: 2020

به "طرز تهیه بستنی شکلاتی اسکوپی خانگی با بافت خامه ای؛ آسان و سریع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی شکلاتی اسکوپی خانگی با بافت خامه ای؛ آسان و سریع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید