طرز تهیه سوفله گیلاس؛ دسری مجلسی و خاص

به گزارش بالیو، خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوفله نوعی خوراک تهیه شده بر پایه تخم مرغ است که برای درست کردن آن زرده و سفیده تخم مرغ از هم جدا شده و پس از زدن، مجددا با هم مخلوط می شوند. تنوع مواد استفاده شده در تهیه این خوراک به حدی است که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان دسر پس از غذا مورد استفاده قرار می گیرد. غذای سوفله از ترکیب انواع گوشت و سبزیجات تهیه شده و در دسر سوفله از انواع شکلات، میوه، مربا، ژله و سس میوه استفاده می گردد. سوفله گیلاس یک نوع دسر خوشمزه و متفاوت است که می تواند گزینه مناسبی برای ایجاد تنوع باشد. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه سوفله گیلاس بپردازیم.

طرز تهیه سوفله گیلاس؛ دسری مجلسی و خاص

طرز تهیه سوفله گیلاس

سوفله گیلاس برای 4 نفر؛ مدت زمان آماده سازی حدود 30 دقیقه؛ مدت زمان انتظار حداقل 4 ساعت

مواد لازم
ورق ژلاتین3 عدد
آب گیلاس 200 میلی لیتر
شربت گیلاس 2 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
شکر 40 گرم + 1 قاشق غذاخوری
مربای گیلاس4 قاشق غذاخوری
خامه 150 میلی لیتر
میوه گیلاس و برگ نعنا برای تزیین به میزان لازم

دستور تهیه

  1. با استفاده از کاغذ روغنی، نواری که عرض آن بیشتر از قالب سوفله باشد، درست کنید و دور قالب بپیچید.
  2. ورقه های ژلاتین را خرد نموده و در ظرفی بریزید، سپس مقداری آب به آن اضافه کنید تا نرم گردد. 3/4 پیمانه آب به ژلاتین نرم شده اضافه کنید و با استفاده از روش بن ماری به آن حرارت دهید تا محلول صاف و شفافی حاصل گردد.
  3. آب گیلاس و شربت گیلاس را در شیرجوش یا قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید. صبر کنید تا مخلوط آب گیلاس و شربت گیلاس بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش یابد.
  4. سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا نموده و در دو ظرف مختلف بریزید. یک قاشق غذاخوری شکر به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی حدود 5 دقیقه آن را هم بزنید تا کرم رنگ و غلیظ گردد.
  5. مخلوط غلیظ شده آب گیلاس و شربت گیلاس را به صورت داغ به زرده تخم مرغ زده اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید؛ سپس مخلوط حاصل را به شیرجوش یا قابلمه برگردانید، روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ گردد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  6. محلول ژلاتین را به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد، سپس اجازه دهید خنک گردد.
  7. 40 گرم شکر به سفیده های تخم مرغ اضافه نموده و با همزن برقی هم بزنید تا سفیده پف کند و آهاری گردد.
  8. خامه را هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست گردد، سپس مربای گیلاس، خامه زده شده و سفیده تخم مرغ پف نموده را با مخلوط زرده تخم مرغ خنک شده فولد کنید (هم نزنید بلکه به صورت دورانی از یک سمت مخلوط کنید).
  9. قالب های سوفله که قبلا آماده کردید با مخلوط سوفله پر کنید، یک جام خالی را در مرکز هر یک از سوفله ها فرو کنید و سوفله گیلاس را حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده گردد.
  10. سوفله را از یخچال خارج نموده، کاغذ روغنی دور آن را جدا کنید و جام وسط سوفله را با شربت گیلاس پر کنید.
  11. سوفله گیلاس را با قرار دادن چند عدد گیلاس و چند برگ نعنا روی آن تزیین کنید.

سخن آخر

گیلاس یکی از میوه های خوش طعم و پرطرفدار است که علاوه بر طعم دلپذیر، خواص زیادی دارد. این میوه سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها بوده، به کالری سوزی یاری می نماید و می تواند جایگزین مواد غذایی پرکالری گردد. سوفله گیلاس نیز مانند مربای گیلاس، کمپوت گیلاس و ترشی گیلاس از دیگر فراورده های این میوه جذاب است که در این مقاله طرز تهیه آن را با هم مرور کردیم. امیدواریم از این مطلب بهره ببرید و نظرات، سوالات و تجربیات خود را در این زمینه در پایین صفحه و به وسیله بخش ارسال نظر به ما انتقال دهید.

منبع: setare.com
انتشار: 21 خرداد 1400 بروزرسانی: 21 خرداد 1400 گردآورنده: balio.ir شناسه مطلب: 1774

به "طرز تهیه سوفله گیلاس؛ دسری مجلسی و خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوفله گیلاس؛ دسری مجلسی و خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید