طرز تهیه سوفله گیلاس؛ دسری مجلسی و خاص
به گزارش بالیو، خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوفله نوعی خوراک تهیه شده بر پایه تخم مرغ است که برای درست کردن آن زرده و سفیده تخم مرغ از هم جدا شده و پس از زدن، مجددا با هم مخلوط می شوند. تنوع مواد استفاده شده در تهیه این خوراک به حدی است که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان دسر پس از غذا مورد استفاده قرار می گیرد. غذای سوفله از ترکیب انواع گوشت و سبزیجات تهیه شده و در دسر سوفله از انواع شکلات، میوه، مربا، ژله و سس میوه استفاده می گردد. سوفله گیلاس یک نوع دسر خوشمزه و متفاوت است که می تواند گزینه مناسبی برای ایجاد تنوع باشد. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه سوفله گیلاس بپردازیم.

طرز تهیه سوفله گیلاس
سوفله گیلاس برای 4 نفر؛ مدت زمان آماده سازی حدود 30 دقیقه؛ مدت زمان انتظار حداقل 4 ساعت
مواد لازم | |
ورق ژلاتین | 3 عدد |
آب گیلاس | 200 میلی لیتر |
شربت گیلاس | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 40 گرم + 1 قاشق غذاخوری |
مربای گیلاس | 4 قاشق غذاخوری |
خامه | 150 میلی لیتر |
میوه گیلاس و برگ نعنا برای تزیین | به میزان لازم |
دستور تهیه
- با استفاده از کاغذ روغنی، نواری که عرض آن بیشتر از قالب سوفله باشد، درست کنید و دور قالب بپیچید.
- ورقه های ژلاتین را خرد نموده و در ظرفی بریزید، سپس مقداری آب به آن اضافه کنید تا نرم گردد. 3/4 پیمانه آب به ژلاتین نرم شده اضافه کنید و با استفاده از روش بن ماری به آن حرارت دهید تا محلول صاف و شفافی حاصل گردد.
- آب گیلاس و شربت گیلاس را در شیرجوش یا قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید. صبر کنید تا مخلوط آب گیلاس و شربت گیلاس بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش یابد.
- سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا نموده و در دو ظرف مختلف بریزید. یک قاشق غذاخوری شکر به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی حدود 5 دقیقه آن را هم بزنید تا کرم رنگ و غلیظ گردد.
- مخلوط غلیظ شده آب گیلاس و شربت گیلاس را به صورت داغ به زرده تخم مرغ زده اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید؛ سپس مخلوط حاصل را به شیرجوش یا قابلمه برگردانید، روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ گردد، سپس حرارت را خاموش کنید.
- محلول ژلاتین را به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد، سپس اجازه دهید خنک گردد.
- 40 گرم شکر به سفیده های تخم مرغ اضافه نموده و با همزن برقی هم بزنید تا سفیده پف کند و آهاری گردد.
- خامه را هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست گردد، سپس مربای گیلاس، خامه زده شده و سفیده تخم مرغ پف نموده را با مخلوط زرده تخم مرغ خنک شده فولد کنید (هم نزنید بلکه به صورت دورانی از یک سمت مخلوط کنید).
- قالب های سوفله که قبلا آماده کردید با مخلوط سوفله پر کنید، یک جام خالی را در مرکز هر یک از سوفله ها فرو کنید و سوفله گیلاس را حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده گردد.
- سوفله را از یخچال خارج نموده، کاغذ روغنی دور آن را جدا کنید و جام وسط سوفله را با شربت گیلاس پر کنید.
- سوفله گیلاس را با قرار دادن چند عدد گیلاس و چند برگ نعنا روی آن تزیین کنید.
سخن آخر
گیلاس یکی از میوه های خوش طعم و پرطرفدار است که علاوه بر طعم دلپذیر، خواص زیادی دارد. این میوه سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها بوده، به کالری سوزی یاری می نماید و می تواند جایگزین مواد غذایی پرکالری گردد. سوفله گیلاس نیز مانند مربای گیلاس، کمپوت گیلاس و ترشی گیلاس از دیگر فراورده های این میوه جذاب است که در این مقاله طرز تهیه آن را با هم مرور کردیم. امیدواریم از این مطلب بهره ببرید و نظرات، سوالات و تجربیات خود را در این زمینه در پایین صفحه و به وسیله بخش ارسال نظر به ما انتقال دهید.
منبع: setare.com