طرز تهیه ساندویچ هات داگ لذیذ
به گزارش بالیو، ساندویچ هات داگ در میان غذاهای فست فود طرفدارن بسیاری دارد. علت این جاذبه طعم بسیار دلچسب آن است که با روش پخت خاص، طعم ویژه تری خواهید داشت
سرویس آشپزی - ساندویچ هات داگ ساندویچی گرم شامل سوسیس (معمولاً فرانکفورتر) طبخ شده به صورت بخارپز یا گریل شده (آتش پز) و نان فانتزی نرمِ مخصوص هات داگ است که به آن کاهو سس خردل سس کچاپ و ادویه جات نیز زده می شود و انواع و اندازه های مختلفی دارد. اینکه این نام از چه زمانی و توسط چه کسی برای این نوع ساندویچ انتخاب شده است، تعیین نیست. هات داگ در کشور ایالات متحده آمریکا غذایی بسیار محبوب است. هات داگ در شهرهای مختلف از جمله نیویورک، لس آنجلس باسبک خاص خود تهیه می شود. در ایران نیز طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است. بر اساس نوع سوسیس، پخت و نوع سس بکار رفته، می توان طعم های گوناگونی آفرید که در اینجا به یکی از این دستور پخت ویژه برای داشتن طعمی بی نظیر اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز جهت تهیه ساندویچ هات داگ
گوشت قرمز (فیله نازک پخته شده) | 16 تکه |
پنیر چدار (ورقه و بعد تکه شده) | 56 گرم |
سوسیس هات داگ | 8 عدد |
کره آب شده | 55 گرم |
نان ساندویچ (هات داگ) | 8 عدد |
سس مخصوص | به میزان اشاره شده در ادامه |
پیاز قرمز حلقه ای بریده شده | 1 عدد |
سبزی جعفری یا کاهو | به میزان کافی |
دستور پخت جهت تهیه ساندویچ هات داگ
- سوسیس را خریداری کنید از بسته در آورید و دور آن را با فیله گوشت و یک لایه پنیر بپوشانید و با خلال دندان در هم گره کنید که باز نشود.
- منقل را آماده و سوسیس آماده شده را بر روی آن کباب کنید (در این حالت پنیر آب خواهد شد و می ریزد).
- نان ساندویچی را باز کنید و داخل آن را با سس مخصوص آغشته کنید (میزان سس به تمایل شما بستگی دارد).
- پیاز حلقه شده و سبزی دلخواه (وهر گونه مواد افزودنی) را بر روی سس قرار دهید.
- سوسیس را از روی آتش بردارید و بر روی مواد بگذارید.
- یک لایه نازک پنیر بر روی سوسیس بگذارید و با سس دلخواه، آماده سرو است.
مواد مورد نیاز سس مخصوص ساندویچ هات داگ
پودر پیاز | 1/4 قاشق چای خوری |
سس سویا | 1/2 قاشق چای خوری |
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | 1/2 قاشق چای خوری |
سس باربیکیو | 1/3 فنجان |
سس قرمز | 1/3 فنجان |
کافی است همه مواد فوق را به همراه در یک ظرف با هم مخلوط کرده و میزان غلظت آن را بر اساس سلیقه خودتان تنظیم کنید.
ساندویچ هات داگ پنیری لذیذ
نکات و ترفندهای خوشمزه تر شدن ساندویچ هات داگ
- در صورت تمایل برای سالم تر شدن غذای خود می توانید هات داگ خود را با سوسیس خانگی که خودتان درست کرده اید میل کنید.
- شما دوستان عزیز می توانید هات داگ ها را به همراه پنیر در روغن سرخ کنید.
- برای داشتن طعمی بهتر شیار های کوچکی سرتاسر هات داگ بزنید تا طعم پنیر بیشتر به خورد سوسیس رود.
- در انتها برای قرار دادن سوسیس بر روی نان، سوسیس را از وسط نصف و داخل نان قرار دهید.
- می توانید داخل مواد سس، ذرت را نیز بیفزایید.
- اگر علاقه به طعم تند دارید از سس تند در انتها استفاده نمایید.
- مواد افزودنی مثل گوجه و کاهو و ... به سلیقه شماست. ولی افزودن جعفری به میزان کم طعم لذیذی در کنار سس ایجاد خواهد کرد.
طرز تهیه هات داگ
ساندویچ هات داگ آماده سرو است. نوش جان... .
پنیر چدار (به انگلیسی: Cheddar cheese) نام نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه شده و موردپسندترین نوع پنیر در پادشاهی متحده می باشد. این پنیر نخستین بار در دهکدهٔ چدار واقع در سامرست انگلستان تولید شده و نام خود را از این دهکده گرفته است.
ساندویچ هات داگ لذیذ در منزل شما تهیه می شود و شما دوستان می توانید از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه هات داگ پنیری را هم می نوانید در سایت خبرنگاران بخوانید و استفاده کنید.
منبع: setare.com