طرز تهیه کوفته حسن پاشا
به گزارش بالیو، آیا تا به حال نام کوفته حسن پاشا را شنیده اید پیشنهاد می کنم آن را در خانه درست نموده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید
به گزارش خبرنگاران طرز تهیه کوفته حسن پاشا
مواد لازم برای کاسه های گوشتی:
500 گرم گوشت چرخ نموده با چربی متوسط
یک عدد پیاز رنده شده متوسط
یک قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری زیره
یک قاشق چای خوری پاپریکا
یک فنجان پودر سوخاری
یک عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
برای سس گوجه فرنگی :
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک فنجان آب گرم
دیگر مواد لازم:
یک لیوان نخود فرنگی آب پز شده
برای پوره سیب زمینی 4 عدد سیب زمینی آب پز شده
نصف لیوان شیر
سه قاشق غذاخوری چدار
پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه
1. گوشت چرخ شده را درون یک کاسه بریزید. پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و با جعفری ساطوری شده ،آرد سوخاری، یک عدد تخم مرغ و ادویه جات و نمک خوب ورز دهید و بگذارید نیم ساعت در یخچال استراحت کند.
2. برای پوره سیب زمینی : سیب زمینی ها را برش داده و در آب آب پز می کنیم
3. سیب زمینی آب پز شده را خوب له کنید و آن را روی حرارت بسیار پایین قرار داده شیر و کره و نمک و پنیر چدار را اضافه کنید تا یکدست گردد
4. مواد کوفته را به اندازه یک نارنگی جدا کنید و به شکل یک پیاله کوچک فرم دهید و داخل سینی فر قرار دهید
5. مواد کوفته را در فر که از قبل حداقل به مدت 10 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
6. کوفته ها را از فر خارج کنید و سپس به اندازه یک قاشق نخود فرنگی در کاسه های گوشتی ریخته و پوره ها را با قاشق یاقیف مخصوص شیرینی پزی روی کوفته ها بریزید و به مدت 30 الی 25 دقیقه در 200 درجه آنرا درون فر بپزید .
7. سس تهیه شده از رب و آب رادر ظرف کوفته ها ریخته (روی کوفته ها نریزید)و دوباره برای 15 دقیقه در فر قرار دهید و کمی روی آن را گریل کنید.
8. می توانید قبل از اتمام زمان پا در صورت تمایل در این مرحله روی سیب زمینی ها پنیر اضافه کنیدتاسطح آن طلایی گردد
9. این کوفته های خوشمزه را همراه با سبزیجات دلخواه یا برنج نوش جان کنید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
منبع: جام جم آنلاین