طرز تهیه کرم آناناس؛ دسری ساده و خوشمزه با نکات کلیدی

به گزارش بالیو، ساده ترین، سریع ترین و یکی از برترین روش های تهیه کرم آناناس با تزیین ویژه ژله آناناسی را در این مقاله یاد بگیرید. در خبرنگاران بلاگ با ما همراه باشید تا یک دسر خوشمزه و خوش طعم را مانند پای آناناس میهمان سفره های شادی و مجالس خود کنید.

طرز تهیه کرم آناناس؛ دسری ساده و خوشمزه با نکات کلیدی

دستور تهیه کرم آناناس:

امروز در کنار شماییم تا با دستوری بسیار ساده و راحت تهیه کرم آناناس تلفیقی با ژله شیشه ای با طعم وانیل را به شما آموزش دهیم؛ یک دسر خوشمزه و شکیل برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالس .

با ما باشید تا مرحله به مرحله دسر تهیه کرم آناناس را یاد بگیریم.

مدت زمان و مواد مورد احتیاج

مدت زمان تهیه این دسر 10 تا 15 دقیقه است و مدت زمان تا سرو نهایی 5 تا 6 ساعت است.

میزان مواد اعلام شده مناسب برای 4 تا 5 نفر است.

مواد مورد احتیاج جهت تهیه کرم آناناس و ژله شیشه ای:
آناناس 1 قوطی کنسرو
ژله آلوئه را1بسته
روغن به میزان لازم
آب 1 لیوان
شیر 1 لیوان
پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری

تذکر: تهیه این دسر کاملا سلیقه ای است و شما می توانید مرحله ژله شیشه ای را از آن حذف کنید و فقط کرم آناناس را تهیه بفرمایید.

دستور تهیه:

1- در اولین مرحله ته قالب را از طریق برس و کمی روغن مایع چرب کنید. از اسلایس های کمپوت آناناس تان به شکل دل خواه با طرحی زیبا ته قالب بچینید.

2- یک بسته ژله آلوئه را را با یک لیوان آب ولرم به روش بن ماری مخلوط کنید تا دانه های ژله درون آب حل گردد. از ژله آلوئه را به میزان یک سانتی متر ته قالب روی آناناس های چیده شده بریزید.

توجه داشته باشید اضافه کردن یکباره کل مخلوط ژله آلوورا باعث می گردد که تکه های آناناس شما معلق گردد و چیدمان آن ها از بین برود و قطعات میوه روی سطح ژله قرار بگیرند و نظمشان به هم ریزد. پس اگر که برای شکل نهایی، چیدمان خاصی را مد نظر دارید.

3- در این مرحله توجه کافی را داشته باشید. قالب را درون یخچال بگذارید و 15 تا 20 دقیقه زمان دهید تا ژله نیم بند گردد. مابقی ژله را به آرامی به آن اضافه کنید و مجدد ظرف را حدود دو تا سه ساعت به یخچال منتقل کنید تا کاملا لایه شفاف ژل های شما ببندد.

4- برای تهیه کرم آناناس، آب کمپوت آناناس که حدوداً یک لیوان می گردد را با دو قاشق پودر ژلاتین درون مخلوط کن یا غذاساز به هم بزنید تا مواد کاملاً با هم حل گردد. یک لیوان شیر را به آن اضافه کنید و مجدد مخلوط را به هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب گردد.

5- به همین راحتی کرم آناناس شما تهیه شد و آن را روی مواد شفاف ژله ای بریزید. مجددا دو تا سه ساعت درون یخچال قرار دهید، تا کرم آناناس شما به حالت جامد تبدیل گردد.

6- بعد از سپری شدن زمان اعلام شده، ظرف دسر را از یخچال بیرون بیاورید و 3 تا 4 دقیقه در فضای آزاد قرار دهید. تا به دمای محیط برسد و سپس آن را به ظرف نهایی سرو انتقال دهید.

اگر برای خارج کردن ژله از ظرف دچار مشکل شدید در این مرحله می توانید از سشوار یاری بگیرید. برای چند دقیقه ای سشوار را روی تمام سطح قالب بچرخانید. به راحتی ژله شما از قالب جدا خواهد شد (این کار را با حوصله انجام دهید تا نتیجه کار شما خراب نگردد)

شما با انواع مغزها می توانید این دسر بسیار خوشمزه را تهیه کنید، حتی اگر تمایل داشته باشید به جای لایه اول ژله شیشه ای می توانید از ژله با رنگ ها و طعم های مختلف نیز بهره ببرید. امیدواریم که از دستور امروز نیز کمال استفاده را برده باشید.

منبع: bawarchi

منبع: اُکالا
انتشار: 11 دی 1400 بروزرسانی: 11 دی 1400 گردآورنده: balio.ir شناسه مطلب: 2036

به "طرز تهیه کرم آناناس؛ دسری ساده و خوشمزه با نکات کلیدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرم آناناس؛ دسری ساده و خوشمزه با نکات کلیدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید