روش تهیه بستنی زمستانی، خوراکی محبوب چند نسل
به گزارش بالیو، مواد لازم:
سفیده تخم مرغ - 4 عدد
خاک قند - یک لیوان
وانیل - یک قاشق چای خوری
پودر ژلاتین - یک و نیم قاشق غذاخوری
آب - 3 قاشق غذاخوری
نان میکادو یا بیسکویت گرد - به میزان لازم
شکلات ذوب شده - به دلخواه
پودر نارگیل و پودر گردو- به دلخواه
طرز تهیه
1- سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.
2- به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.
3- ظرف دیگری آماده و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.
4- ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکویت ها را آماده کنید و با قاشق یا قیف از مایه بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
5- بعد از این که بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را آماده کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آن ها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آن ها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.
منبع: خراسان
منبع: فرارو