روش تهیه بستنی زمستانی، خوراکی محبوب چند نسل

به گزارش بالیو، مواد لازم:

سفیده تخم مرغ - 4 عدد

روش تهیه بستنی زمستانی، خوراکی محبوب چند نسل

خاک قند - یک لیوان

وانیل - یک قاشق چای خوری

پودر ژلاتین - یک و نیم قاشق غذاخوری

آب - 3 قاشق غذاخوری

نان میکادو یا بیسکویت گرد - به میزان لازم

شکلات ذوب شده - به دلخواه

پودر نارگیل و پودر گردو- به دلخواه

طرز تهیه

1- سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

2- به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.

3- ظرف دیگری آماده و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

4- ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکویت ها را آماده کنید و با قاشق یا قیف از مایه بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

5- بعد از این که بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را آماده کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آن ها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آن ها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

منبع: خراسان

منبع: فرارو
انتشار: 20 فروردین 1401 بروزرسانی: 20 فروردین 1401 گردآورنده: balio.ir شناسه مطلب: 2131

به "روش تهیه بستنی زمستانی، خوراکی محبوب چند نسل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه بستنی زمستانی، خوراکی محبوب چند نسل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید