طرز تهیه زیتون سوخاری مجلسی
به گزارش بالیو، زیتون سوخاری به عنوان پیش غذای هیجان انگیز و خوشمزه سرو می گردد. مواد و سبزیجات به دلخواه در شکم آن قرار داده و نهایتا در روغن سرخ می گردد.

زیتون سوخاری به عنوان پیش غذا؛ ایده خلاقانه ای از سبک آشپزی مدرن است. مواد به دلخواه مزاج ها، تهیه و در شکم زیتون جایگزاری می گردد. در ادامه ابتدا آن را در آرد، سپس تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ می نمایند. طعمی بسیار جذاب و عالی خواهد داشت و کافیست یکبار آن را امتحان کنید تا شیفته طعم و مزه دلچسب آن شوید. با ما همراه باشید تا با دستور پخت این پیش غذای خلاقانه آشنا شوید.
زیتون سوخاری
نکته: دستور پخت برای 5 نفر و مدت زمان پخت آن 25 دقیقه می باشد.
مواد لازم جهت تهیه زیتون سوخاری
زیتون بدون هسته (سیاه یا سبز) | 200 گرم |
ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ شده (اختیاری) | به میزان کم (100 گرم) |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
سیر خرد شده | 2 حبه |
جعفری خرد شده | 10 پر |
فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
روغن زیتون با بو (بکر) | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 1 پیمانه |
تخم مرغ هم زده شده | 1 عدد |
خرده نان یا پودر سوخاری | 1/2 پیمانه |
دستور پخت زیتون سوخاری
- پیاز خرد شده را در ظرفی بریزید و سرخ کنید در خاتمه سرخ شدن پیاز، سیر و ژامبون را اضافه نمایید و تفت دهید در خاتمه روغن زیتون و ادویه جات را به آن اضافه کنید و بگذارید سرد گردد.
- پس از سرد شدن آن ها را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند.
- مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها را با مواد پر کنید.
- آرد را در یک بشقاب و را در بشقابی دیگر بریزید و پخش کنید.
- در ظرف جداگانه نیز تخم مرغ را بشکنید و کنار بگذارید.
- در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
- زیتون ها را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
- وقتی روغن داغ شد زیتون ها را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید.
- زیتون ها را بچرخانید تا همه جای آن طلایی و برشته گردد.
- سپس زیتون های سوخاری را خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج گردد و بعد نوش جان کنید.
زیتون سوخاری مهیج
نکات مهم و ترفندهای تهیه زیتون سوخاری
- می توانید مواد را بدون سرخ کردن در مخلوط کن بریزید و در شکم زیتون قرار دهید ولی از آنجایی که سرخ کردن ادویه جات عطر و طعم خاصی ایجاد می نماید آن را در دستور پخت بکار برده ایم.
- بکار بردن ژامبون و گوشت اختیاری است و می توانید فقط از سبزیجات بهره ببرید.
- سس سفید تهیه نمایید و پس از آماده شدن زیتون سوخاری، ان ها را با سس میل بفرمایید.
- در سس سفید از سبزیجات معطر خشک استفاده نمایید.
امیدواریم پس از تهیه زیتون سوخاری، از دستور پخت رضایت کامل را داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com