طرز تهیه زیتون سوخاری مجلسی

به گزارش بالیو، زیتون سوخاری به عنوان پیش غذای هیجان انگیز و خوشمزه سرو می گردد. مواد و سبزیجات به دلخواه در شکم آن قرار داده و نهایتا در روغن سرخ می گردد.

طرز تهیه زیتون سوخاری مجلسی

زیتون سوخاری به عنوان پیش غذا؛ ایده خلاقانه ای از سبک آشپزی مدرن است. مواد به دلخواه مزاج ها، تهیه و در شکم زیتون جایگزاری می گردد. در ادامه ابتدا آن را در آرد، سپس تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ می نمایند. طعمی بسیار جذاب و عالی خواهد داشت و کافیست یکبار آن را امتحان کنید تا شیفته طعم و مزه دلچسب آن شوید. با ما همراه باشید تا با دستور پخت این پیش غذای خلاقانه آشنا شوید.

زیتون سوخاری

نکته: دستور پخت برای 5 نفر و مدت زمان پخت آن 25 دقیقه می باشد.

مواد لازم جهت تهیه زیتون سوخاری

زیتون بدون هسته (سیاه یا سبز)200 گرم
ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ شده (اختیاری)به میزان کم (100 گرم)
پیاز خرد شده1 عدد
سیر خرد شده2 حبه
جعفری خرد شده 10 پر
فلفل سیاهبه میزان دلخواه
روغن زیتون با بو (بکر)2 قاشق غذاخوری
آرد سفید1 پیمانه
تخم مرغ هم زده شده1 عدد
خرده نان یا پودر سوخاری1/2 پیمانه

دستور پخت زیتون سوخاری

  1. پیاز خرد شده را در ظرفی بریزید و سرخ کنید در خاتمه سرخ شدن پیاز، سیر و ژامبون را اضافه نمایید و تفت دهید در خاتمه روغن زیتون و ادویه جات را به آن اضافه کنید و بگذارید سرد گردد.
  2. پس از سرد شدن آن ها را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند.
  3. مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها را با مواد پر کنید.
  4. آرد را در یک بشقاب و را در بشقابی دیگر بریزید و پخش کنید.
  5. در ظرف جداگانه نیز تخم مرغ را بشکنید و کنار بگذارید.
  6. در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  7. زیتون ها را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
  8. وقتی روغن داغ شد زیتون ها را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید.
  9. زیتون ها را بچرخانید تا همه جای آن طلایی و برشته گردد.
  10. سپس زیتون های سوخاری را خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج گردد و بعد نوش جان کنید.

زیتون سوخاری مهیج

نکات مهم و ترفندهای تهیه زیتون سوخاری

  • می توانید مواد را بدون سرخ کردن در مخلوط کن بریزید و در شکم زیتون قرار دهید ولی از آنجایی که سرخ کردن ادویه جات عطر و طعم خاصی ایجاد می نماید آن را در دستور پخت بکار برده ایم.
  • بکار بردن ژامبون و گوشت اختیاری است و می توانید فقط از سبزیجات بهره ببرید.
  • سس سفید تهیه نمایید و پس از آماده شدن زیتون سوخاری، ان ها را با سس میل بفرمایید.
  • در سس سفید از سبزیجات معطر خشک استفاده نمایید.
زیتون سوخاری ایده ای خلاقانه برای تهیه یک پیش غذای خوشمزه و هیجان انگیز است. در کمتر از نیم ساعت، زیتون ساده را به زیتون سوخاری هایی شکم پر و فوق العاده خوش طعم تبدیل کنید. این زیتون ها برای پذیرایی در مجالس و میهمانی بسیار مناسب هستند.

امیدواریم پس از تهیه زیتون سوخاری، از دستور پخت رضایت کامل را داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: ستاره
انتشار: 12 آذر 1399 بروزرسانی: 12 آذر 1399 گردآورنده: balio.ir شناسه مطلب: 1419

به "طرز تهیه زیتون سوخاری مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه زیتون سوخاری مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید