طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی رنگین

به گزارش بالیو، میگو پلو اسپانیای پلو مغذی و همان پلو میگو خودمان است که علاوه بر میگو و برنج، سبزیجات نیز دارد که طعم بسیار لذیذ و سفره ای رنکین خواهید داشت

طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی رنگین

یکی از غذاهای ایرانی خوش خوراک، پلو میگو است که اکثرا با سبزیجات، آن را خوش خوراک تر می نمایند. در اینجا دستور پخت غذایی اسپانیایی با ترکیبات پلو میگو ایرانی (کمی متفاوت تر از آن) را برای شما عزیزان بیان خواهیم کرد که از سبزیجات متنوع در آن استفاده می گردد و بسیار رنگین و خوش طعم خواهد شد. این غذا را میگو پلو اسپانیایی نام گذاری نموده اند که به زبان انگلیسی به غذای fried rice with shrimp معروف است. سبزی قالب آن جعفری، فلفل دلمه، هویچ و نخود فرنگی است که می توان به آن لوبیا سبز نیز اضافه نمود. با ما همراه باشید:

پلو میگو اسپانیایی با سبزیجات رنگین

دستور پخت برای 4 نفر است.

مواد لازم برای پخت پلو میگو اسپانیایی

روغن گیاهی3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده1 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
زردچوبه، نمک و فلفلبه میزان کافی
گوجه خرد شده 1 عدد
میگو پاک شده 500 گرم
جعفری خرد شده 1 تا 2 قاشق غذا خوری
هویج خرد شده1 عدد متوسط
نخود فرنگی1/2 فنجان
برنج3 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگیبه اندازه کافی
تخم مرغ 2 عدد
لوبیا سبز خرد شده2 یا 3 تکه

دستور پخت پلو میگو اسپانیایی

در ظرفی میگو را با سیر و پیاز و کمی آرد مخلوط کنید.

میگو پاک شده و در مواد خوابیده

در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی گردد.

میگو سرخ شده

تخم مرغ را بزنید و داخل ماهی تابه جداگانه بریزید و هم بزنید تا به تکه های کوچک تبدیل گردد.

تخم مرغ پخته شده و تکه تکه شده

سبزیجات را در روغن تفت دهید.

برنج را در قابلمه آب جوش بریزد و بگذارید تا نرم گردد سپس آن را دم کنید (به مدت 30 دقیقه).

سپس مواد را با برنج مخلوط کنید.

مخلوط مواد پلو میگو اسپانیایی

در سرانجام اجازه بدهید مواد در کنار هم به مدت 30 دقیقه دم بکشد.

پلو میگو اسپانیایی آماده سرو

نکات
  • لوبیا سبز جهت تزیین بکار می رود و لازم به بودن حتمی آن نیست.
  • برنج را در سرانجام دم کنید تا طعم مواد جا افتد.
  • هویج را به تکه های ریز درآورید که در پخته شدن زمان بر نباشد.
  • گوجه را نیز برای تزیین بکار میبرند.

ارزش غذایی پلو میگو اسپانیایی

  • 511 کالری
  • 13 گرم چربی
  • 67 گرم کربوهیدرات
  • 31 گرم پروتئین
  • 172 میلی گرم کلسترول دارد.

پلو میگو اسپانیایی آماده سرو است با سس تند نوش جان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

گردآوری: گروه آشپزی مجله اینترنتی خبرنگاران

منبع: ستاره
انتشار: 15 آذر 1399 بروزرسانی: 15 آذر 1399 گردآورنده: balio.ir شناسه مطلب: 1426

به "طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی رنگین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی رنگین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید